Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ιντιάνα

Ακίνητα προς πώληση στην Ιντιάνα

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση σε ένα πλούσιο μέρος αλλά και σε μια ήσυχη χώρα, πρέπει να επιλέξετε την Ιντιάνα. Γνωστή ως η κατάσταση Hoosier, η Ιντιάνα αναπτύσσεται με πιο ευνοϊκό ρυθμό από ό, τι πολλά άλλα κράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πολιτεία της Ιντιάνα βρίσκεται κοντά στη λίμνη Μίτσιγκαν. Στην πραγματικότητα, επίσης, σύνορα με Μίτσιγκαν, Οχάιο, Κεντάκι και Ιλλινόις.

Η Ιντιάνα είναι το 17ο πολυπληθέστερο κράτος του έθνους και το 38ο στην περιοχή. Το κράτος έχει πολλές μητροπολιτικές πόλεις με 100.000 ή περισσότερους κατοίκους και πολλές μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις.

Χάρη στο πλεόνασμα της βιομηχανίας που διατίθεται στην Ιντιάνα, το ποσοστό ανεργίας είναι αρκετά χαμηλό. Η ανεργία στην Ιντιάνα έφθασε το 3,2% το Μάρτιο του 2018, σχεδόν μια πλήρη ποσοστιαία μονάδα κάτω από τον εθνικό μέσο όρο. Σύμφωνα με την τρέχουσα εθνική τάση, το ποσοστό ανεργίας της Indiana μειώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας.

Η οικονομία της Ινδιάνας είναι πολύ υγιής σε σύγκριση με το υπόλοιπο έθνος. Χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται και η διαφορά μεταξύ 2017 και 2018 είναι ελάχιστη.

Τα επιτόκια, αν και ελαφρά αυξάνονται, εξακολουθούν να είναι ελκυστικά και ενθαρρύνουν την αγορά ακινήτων προς πώληση στην Ιντιάνα, αλλά και την ιδιοκτησία σπιτιού. Το 2018 η ζήτηση για ακίνητα προς πώληση στην Ιντιάνα, και ιδιαίτερα οι μονοκατοικίες, θα συνεχίσει να αυξάνεται όπως το 2016 και το 2017.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα τριαντάφυλλα για τους νέους ιδιοκτήτες κατοικιών της Ιντιάνα.

Η αύξηση της απασχόλησης και τα χαμηλά επιτόκια δημιουργούν μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά κατοικίας και, σε ορισμένες περιοχές υψηλής ζήτησης, οι κατασκευαστές αγωνίζονται να παρέχουν αρκετά ανεξάρτητα σπίτια σε προσιτές τιμές για να καλύψουν τη ζήτηση για μια υγιή οικονομία.

Η NAR (National Association of Realtors) αναφέρει ότι τόσο οι νέες πωλήσεις στο σπίτι όσο και οι υπάρχουσες πωλήσεις κατοικιών θα αυξηθούν περισσότερο από ό, τι το 2016 και το 2017. Το υφιστάμενο ποσοστό πωλήσεων κατοικιών θα αυξηθεί κατά 6,9% έναντι του μέσου όρου του 2017, οι πωλήσεις οικογενειακών κατοικιών θα αυξηθούν κατά 17,1% φέτος.

Carmel Niche, Ιντιάνα, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει και να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στην Ιντιάνα. Carmel είναι μια πόλη περίπου 86.000 και η πλησιέστερη μητροπολιτική πόλη είναι η Ινδιανάπολη.

Η πόλη έχει λάβει εξαιρετικές αξιολογήσεις για τα δημόσια σχολεία, τη στέγαση, την οικογενειακή φιλία, τις θέσεις εργασίας, την εγκληματικότητα, την ασφάλεια, την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Υπάρχει μια πολύ υγιής αγορά ακινήτων στο Carmel και είναι γενικά απαλλαγμένη από κάποια από τα δευτερεύοντα ζητήματα που μια μητροπολιτική αγορά κατοικιών, όπως η Ινδιανάπολη, θα αντιμετωπίσει ως πολύ ακριβό κατάλυμα και μικρή προσφορά.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 26489

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Ιντιάνα, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

81,933.63EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

159.61 m²
Μεγάλη 2-ιστορία σπίτι με 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και έναν τόνο της δυναμικό. Κοντά στο ταχείας κυκλοφορίας, εκκλησίες, και τις ιατρικές εγκαταστάσεις...
Cod. 9364

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Ιντιάνα, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

25,604.26EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

20000 m²
2 Home ιστορία με υπόγειο δεν επιπλωμένα. 1,5 μπάνια.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB